English   فارسی
امروز: شنبه 3 آذر 1403


فعالیت های واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع


1- تحقیقات و مشاوره کاربردی در راستای اهداف صنعت

  - انجام پروژه های بهبود در راستای نیاز صنایع

همکاری و برقراری ارتباط با صنایع مختلف و انجام پروژه های پژوهشی بهبود مورد نیاز صنعت و همچنین انجام خدمات مشاوره ای و تحقیقاتی براساس نیاز اعلامی از سوی صنعت.

  - حمایت از پایان نامه های دانشجویی و برگزاری رویداد Pitch Event (ایده نمایی)

هر ساله تعداد بسیار زیادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی بر روی موضوعات مختلفی به عنوان پایان نامه/رساله خود تحقیقات انجام می‌دهند که این پایان نامه ها و رساله ها می تواند در راستای نیاز صنعت بوده و برای آنان مفید باشد. از این رو، دانشکده مهندسی صنایع نیازهای پژوهشی تعریف شده در قالب پایان نامه/ رساله صنعت را دریافت کرده و دانشجویان را ترغیب به انجام موضوعات تعریف شده صنعت می کند. همچنین دانشکده مهندسی صنایع با برگزاری رویداد Pitch Event (ایده نمایی) با همراهی یکی از صنایع کشور سعی دارد تا ایده ها و تحقیقات انجام شده توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده را هدفمند و در راستای نیاز صنعت جهت دهی کند.


2- تفاهم نامه همکاری

  با توجه به ضرورت همکاری هرچه بیشتر صنعت و دانشگاه، واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع در زمینه تنظیم تفاهم نامه همکاری مشترک ما بین صنعت، دانشکده و دانشگاه به منزله تهیه چارچوب کلی همکاری های متقابل و مدت دار در زمینه های علمی، پژوهشی، آموزشی، مشاوره ای و خدمات فنی و مهندسی همکاری و انجام پیگیری به منظور انعقاد هرچه سریعتر تفاهم نامه اقدامات لازم را در دستور کار خود دارد. این تفاهم نامه غالباً شامل تعهدات قراردادی یا اجرایی خاص در راستای تقویت هرچه بیشتر زمینه های علمی - تحقیقاتی برای طرفین است.


3- ترویج دانش و فناوری

  - همکاری در دوره کارآموزی

یکی از موثرترین واحدهای آموزشی مقطع کارشناسی برای دانشجویان این مقطع، گذراندن دوره کارآموزی است تا با محیط کار و کارایی دروس فراگرفته شده، آشنا شوند. از این رو، واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع با برقراری ارتباط با صنایع موفق در تلاش است تا با ایجاد یک بانک اطلاعاتی، زمینه معرفی و گذراندن این دوره را برای دانشجویان کارشناسی تسهیل کند.

  - حمایت از ایده های نو و استارت آپ

واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع با همکاری پارک علم و فناوری و مرکز کارآفرینی دانشگاه شریف طرح حمایت از ایده های نو و استارت آپ را عملیاتی کرده و از دانشجویان و دانش آموختگان جهت استفاده از این شرایط استقبال می کند. این حمایت ها شاملمعرفی به شتابدهنده شریف و استفاده از حمایت ها و خدمات پارک علم و فناوری، استفاده از امکانات پیشتیبانی دانشگاه و دانشکده در راستای جلب حمایت مالی و استفاده از فضای فیزیکی و پشتیبانی اداری دانشکده مهندسی صنایع است.

  - برگزاری زنگ صنعت

هدف از برگزاری زنگ صنعت، ارتباط مؤثر و دوسویه دانشگاه و صنعت و آشنایی بیشتر دانشجویان با صنایع کشور و نگاه مدیریتی صنایع داخلی است که می تواند منجر به تبادل تجربیات صنعت و دانشگاه، خلق ایده، تعریف پروژه های بهبود و در نهایت استفاده از ظرفیت دانشگاه جهت انجام این پروژه ها شود.

  - بازدید عمومی و تخصصی دانشجویی و اعضای هیأت علمی از صنعت

با توجه به آنکه بازدیدهای علمی دانشجویی می تواند در یادگیری عمیق مطالب آموزش داده شده، مؤثر واقع شود واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع با توجه به درخواست اساتید دانشکده و با هماهنگی مراکز صنعتی، تجاری و خدماتی بازدیدهای علمی دانشجویی را ترتیب می دهد. بازدیدهای علمی در کنار تأثیر بر یادگیری، می تواند منجر به خلق ایده های جدید شود که این موضوع می تواند منجر به همکاری های بیشتر دانشگاه و صنعت شود.

  - معرفی دانش آموختگان مستعد با زمینه های تخصصی مرتبط با نیاز صنعت

دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف، علاوه بر قابلیت علمی بالا همواره نشان داده اند که در راستای عمل به علم نیز پتانسیل بالایی دارند و همواره در ردیف قوی ترین مهندسین و بالاترین مدیریت های علمی، فنی و اجرایی کشور حضور داشته اند. بنابراین، واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع در راستای رفع نیاز صنعت و ارتقاء علمی و فنی آن ها، می تواند دانش آموختگان مستعد با زمینه های تخصصی را به صنعت معرفی کند.

  - معرفی دانشجویان برتر جهت بورس تحصیلی توسط صنایع

با عنایت به وجود پتانسیل بالای علمی و عملی دنشجویان دانشگاه صنعتی شریف، واحد ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی صنایع آمادگی دارد با توجه به درخواست صنایع، دانشجویان برتر را جهت بورس تحصیلی معرفی کند تا در حین تحصیل علاوه بر حصول آمادگی علمی و تخصصی، تجارب علمی نیز کسب کنند و بتوانند بعد از فارغ التحصیلی در آن صنعت حضور مؤثرتری داشته باشند.